Şarj istasyonu şirketleri
EN YAKIT’ın yatırım ekipleri, Türkiye'nin tamamını kapsama hedefi doğrultusunda kullanıcı taleplerini analiz ederek yeni istasyonlarını devreye alıyor. EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses “65’ten fazla şehirdeki ağımızla büyümeye devam ediyoruz” dedi.
Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi
Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansına sahip EN YAKIT, kullanıcı odaklı yeni lokasyonları radarına aldı. Türkiye'nin tamamını kapsama hedefi doğrultusunda şirketin yatırım ekipleri kullanıcı taleplerini analiz ederek yeni istasyonlarını devreye alıyor. Şirket özellikle yeni açılan otoyolların ilk şarj istasyonlarını açarak dikkatleri üzerine çekiyor. EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses “Şu anda Türkiye genelinde 180’i aşkın cihaz ve 65’ten fazla şehirdeki ağımızla büyümeye devam ediyoruz. Her yeni gün, sahada keşfettiğimiz yeni lokasyonlarla altyapımızı daha da güçlendirmek için çalışıyoruz” dedi.
TERZİ USULÜ LOKASYON
Türkiye’nin dört bir yanında elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz hizmet sunmak için var güçle çalıştıklarını anlatan Şenses “Ege, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Akdeniz bölgelerindeki yatırım müdürlerimizle, kullanıcılarımızın taleplerini dikkatle dinliyor, uygun lokasyonları araştırıyor ve analiz ediyoruz” diye konuştu.
DOĞRU NOKTALARDA VARIZ
Şenses “Her gün kendimize ‘Kullanıcılarımız için daha fazla ne yapabiliriz?’ sorusunu soruyor ve bu anlayışla, kendimizi sürekli geliştirerek kullanıcılarımıza önemli iş birliği avantajları sunmayı ve doğru lokasyonlarda yer almayı hedefliyoruz. Saha ekiplerimizle yaptığımız detaylı analizler ve kullanıcı odaklı yaklaşımımız sayesinde, enerji altyapısını güçlendirmek ve şarj istasyonu ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılamak için çalışıyoruz” dedi. Şenses şarj istasyonu açarken kullanıcı geri bildirimlerine büyük önem verdiklerini de söyledi.
KOLAY ERİŞİM İMKANI
Şenses “Beklentileri her zaman ön planda tutarak, hem şehir merkezlerinde hem de uzun mesafeli yolculuklarda kolay erişilebilir noktalar oluşturuyor, teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek, sürdürülebilir enerji çözümlerimizi sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bugün olduğu gibi gelecekte de elektrikli araç kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Şenses böylece EN YAKIT olarak Türkiye’nin enerji dönüşümüne katkı sağlamayı ve çevre dostu çözümlerle sürdürülebilir bir geleceğin parçası olmayı hedeflediklerini belirtti.
BİLGİ
En Yakıt tarihçe (En Yakıt ne zaman kuruldu?)
''EN YAKIT, akaryakıt sektöründe 35 yıllık tecrübesi bulunan Akcan Holding bünyesinde 2020 yılında kurulmuştur. Türkiye’nin elektrikli şarj ağı işletmeci lisansını alan İLK firma olan EN YAKIT, lisansı bulunan 170 firma arasında da tüm ağı yüksek hızlı DC olan İLK ve TEK firmadır. EN YAKIT, Türkiye’de İLK defa En-ix (Tak ve Şarj Et) teknolojisine sahip bir sistemle QR ve RFID kullanmadan ikmal gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin EN iyi uzman satış kadrosu ve EN kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkan EN YAKIT, sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak, “Maliyet Avantajı Sunan, Müşteri Memnuniyeti Odaklı ve Güvenilir” olma hedefi doğrultusunda Türkiye’de ilk defa yeni nesil enerji ikmalcisi ve ödeme aracı olarak adlandırılan cep telefonu uygulamasını hayata geçirmiştir. Ayrıca, kullanıcı dostu uygulamasında elektrikli araç kullanıcılarına yaptıkları alım miktarına göre kademeli indirim sağlayan İLK firmadır. EN YAKIT’ın vizyonu bulunduğu sektörde gelişen teknolojiyi de kullanarak hizmet ve ürün kalitesi ile tüketicinin birinci tercihi olmaktır. EN YAKIT’ın misyonu ise müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve bulunduğu sektörlerde liderliği sürdürmek için durmadan çalışmak olarak belirlenmiştir. EN YAKIT, tüm şarj ağını minimum 180 KWh güce sahip cihazlar ile genişletmektedir Türkiye'nin yüzde 80'inin, elektrikli araç ile 300 kilometre menzile kadar seyahat edebilen yüksek hızlı şarj ağını son bir yılda kuran EN YAKIT, bu menzili 200 kilometreye kadar hızlıca düşürmeyi hedeflemektedir.''
elektrikli şarj işletmecileri - enerji ekonomisi