ÜCRETSİZ - ''Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama'' Semineri!

TAKİP ET

Fiziki ortamda gerçekleşecek seminere katılım ücretsiz olup, kayıt yaptırmak zorunlu. Ayrıntılar haberin içinde...

ayrıntılar...

GENSED, bilgi paylaşımı yaptı: ''Bilindiği üzere; hem iklim değişikliği ile mücadelede hem de dışa bağımlılığımızın azaltılmasında yenilenebilir enerjinin rolü giderek büyük bir önem kazanmakta ve yenilenebilir enerjideki güneşin payı ise her geçen gün artmaktadır. Enerji depolama ile ilgili yapılan mevzuat düzenlemeleri sonucu GES + Enerji Depolama yatırımlarına yoğun ilgi olduğu görülmektedir. Bu sebepler çerçevesinde, GENSED olarak, hem güneş enerjisi hem de enerji depolama yatırımlarının önemini konuşacağımız “Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama” seminerlerimizin 24.sünü İzmir de gerçekleştireceğiz.

 

08 Mayıs 2024 

İAOSB-İZMİR ATATÜRK Organize Sanayi Bölgesi’nin işbirliğinde 08 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 09:30-16:30 arasında İzmir Atatürk OSB Konferans Salonunda gerçekleştireceğimiz seminerimizde; güneş enerjisi ve enerji depolama uygulamalarındaki teknolojik gelişmeler ve ürün seçimi, şebeke entegrasyonu ve mevzuattaki düzenlemeler detaylı olarak işlenecektir. Seminerin programı ek te tarafınıza sunulmaktadır.
 
Fiziki ortamda gerçekleşecek seminerimize katılım ücretsiz olup, kayıt yaptırmak zorunludur .Katılmak isteyenlerin aşağıdaki linkte bulunan kayıt formunu doldurması rica olunur.''

 

güncel haberler - enerji ekonomisi

GENSED Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama enerji ekonomisi