TÜSİAD ve Hollanda Krallığı Büyükelçiliği işbirliğinde "İş Dünyası, İklim Değişikliği ve Su" etkinliği…

TAKİP ET

TÜSİAD ve Hollanda Krallığı Büyükelçiliği, su konusunda farkındalığın küresel düzeyde ve tüm paydaşlarca en üst seviyeye çıkarılmasının öneminden hareketle Türkiye-Hollanda Dostluk Anlaşması'nın 100. Yılında bir etkinlik düzenleyecek. 'İş Dünyası, İklim Değişikliği ve Su' temalı toplantı 4 Haziran Salı günü 13.00'te Hollanda Krallığı'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda gerçekleşecek.

Etkinliğin açılış konuşmalarını Hollanda Krallığı İstanbul Başkonsolosu Arjen Uijterlinde ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Enerji, Çevre ve İklim Değişikliği Yuvarlak Masası Başkanı Cevdet Alemdar yapacak.

 

ayrıntılar...

Açılışın ardından program Delft Teknoloji Üniversitesi Sanayi Su Grubu Lideri Prof. Henri Spanjers'in “Technological Innovations in Industrial Water Use, Reuse and Consumption” başlıklı ana tema konuşmasıyla devam edecek.

 

CDP Türkiye Projeler Yöneticisi ve Sabancı Üniversitesi

CDP Türkiye Projeler Yöneticisi ve Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu Sürdürülebilirlik Projeleri Koordinatörü Mirhan Köroğlu Göğüş'ün moderatörlüğünde düzenlenecek panelde ise Nijhuis Saur Industries B.V. T CCO'su Eugen Goudsmith, Eren Holding Sürdürülebilirlik Direktörü ve TÜSİAD Su Grubu Eş Başkanı Ayla Öngören, Unilever Türkiye, Kuzey Afrika ve Orta Doğu Kurumsal İlişkiler ve İletişim Başkanı Ebru Şenel Erim ve Sun Tekstil Sürdürülebilirlik Müdürü ve TÜSİAD Su Grubu Eş Başkanı Utku Varol konuşmacı olacak yer alacak.

iklim - çevre gündemi

TÜSİAD İklim Değişikliği Hollanda Krallığı Büyükelçiliği