Petrolden güzel haber - İŞTE son 'benzin ve motorin' fiyatları!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatlarında sevindiren gelişme. Petrolün varil fiyatı 84 dolarlı rakamlara geriledi. Bu gerileme, benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. Öte yandan, akaryakıt fiyatlarındaki son değişiklikler ile istasyonlarda benzin (95 oktan), motorine (normal) göre yaklaşık 2,5 lira pahalı satılıyor.

Ham petrol fiyatlarında sevindiren gelişme. Petrolün varil fiyatı 84 dolarlı rakamlara geriledi. Bu gerileme, benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. 

 

ayrıntılar...

Ham petrol fiyatlarında sevindiren gelişme. Petrolün varil fiyatı 84 dolarlı rakamlara geriledi. Halen uluslararası petrol piyasalarında 1 varil brent türü ham petrol 84,85 dolar rakamlarından işlem görüyor. Öte yandan, akaryakıt fiyatlarındaki son değişiklikler ile istasyonlarda benzin (95 oktan), motorine (normal) göre yaklaşık 2,5 lira pahalı satılıyor. 

Öte yandan, petroldeki nbu gerileme, benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. Sektör uzmanlarına göre petroldeki bu düşüş, kısa süre içinde akaryakıt ürünlerine (benzin, motorin vb) indirim olarak yansır. 

 

Son benzin ve motorin fiyatları (LİTRE)...

Benzin 43,62714 TL

Motorin 41,02250 TL

 

Kaynak: EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) - En Yüksek İşlem Hacimli 8 Firmanın Akaryakıt Fiyatları (Günlük, 1 Mayıs 2024).

günlük benzin motorin fiyatları ham petrol fiyatları