Petrol düşüyor - Akaryakıt fiyatları...

TAKİP ET

Ham petrol fiyatları haftanın ilk iş gününe düşüşle başladı. Petroldeki bu düşüş, benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine indirim beklentisini artırdı.

Ham petrol: Ham petrol fiyatları haftanın ilk iş gününe düşüşle başladı. Petroldeki bu düşüş, benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine indirim beklentisini artırdı. 

 

ayrıntılar...

Ham petrol fiyatları: Ham petrol fiyatları haftanın ilk iş gününe düşüşle başladı. Halen uluslararası petrol piyasalarında 1 varil brent türü ham petrol 82,67 dolar rakamlarından işlem görüyor. Petrol fiyatlarındaki bu düşüşün süremsi halinde hafta içi benzin ve motorine indirim gelmesi yüksek bir ihtimal olarak öne çıkıyor.

 

ham petrol ne demek (nedir)?

brent petrol ne demek (nedir)?

BİLGİ: Ham petrol ne demek? - Brent petrol ne demek? Akaryakıt ne demek?

 

 

Akaryakıt fiyatları: Akaryakıt fiyatları son dönemlerde, Orta Doğu'daki siyasi gerginlikler nedeniyle artışa geçmiş ve bu durumda benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine zam olarak yansımıştı. İşte son zam ve indirimler sonrası haftanın ilk iş günü akaryakıt fiyatları...

Benzin fiyatı (TL/LT): 42, 65143

Motorin fiyatı (TL/LT): 40,14125

- Kaynak:

- EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) En Yüksek İşlem Hacimli 8 Akaryakıt Şirketi Ortalaması. 13 Mayıs 2024 pazartesi).

 

akaryakıtta tek fiyat dönemi

YAYINLANDI - Benzin ve Motorin tek fiyattan satılacak

 

ham petrol fiyatları - akaryakıt fiyatları

ham petrol fiyatları akaryakıt fiyatları akaryakıtta tek fiyat dönemi