Petrol ÇÖKTÜ - Benzin ve motorin ne zaman ucuzlayacak?

TAKİP ET

OPEC+'nın 'üretim kısma' kararına rağmen ham petrol fiyatları, sürpriz bir şekilde düşüşe geçti. Ve petrolün varil fiyatı, son ayların en düşük seviyesine geriledi.

Ham petrol fiyatları: OPEC+'nın 'üretim kısma' kararına rağmen ham petrol fiyatları, sürpriz bir şekilde düşüşe geçti. Ve petrolün varil fiyatı, son ayların en düşük seviyesine geriledi. 

 

ayrıntılar...

Pterolün var,il fiyatı 76 dolar...

OPEC+'nın 'üretim kısma' kararına rağmen ham petrol fiyatları, sürpriz bir şekilde düşüşe geçti. Ve petrolün varil fiyatı, son ayların en düşük seviyesine geriledi. Halen uluslararası petrol piyasalarında 1 varil brent türü ham petrol 76,87 dolar rakamlarından işlem görüyor. Petroldeki bu fiyat rakamı, son ayların 4-5 ay) en düşük rakamı oldu.

 

Benzin - motorin ne zaman ucuzlayacak?

Ham petrol fiyatlarındaki rekor düşüş, benzin ve motorine indirim olarak yansıyacak. Çünü, Türkiye gibi ham petrol ve petroöl ürünlerini yurtdışından ithal eden ülkeler; petrol fiyat hareketlerinden anında etkileniyor. Bu rekor düşüşte benzin ve motrine büyeük indirim olarak yansıyacak. ncak, Rafineri-petrol şirketleri, akaryakıt satış fiyatlarını bir formüle göre belirliyor. Benzin ve motorin indirimi de, bu formüle göre yapılacak.

 

Akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor?

(Benzin - motorin fiyatları nasıl belirleniyor?)

Türkiye'de akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor?

 

motorin fiyatları ...

Motorine zam geldi!

 

akaryakıt tasarrufu nasıl yapılır?

Akaryakıt TASARRUFU yapmanın 9 yolu!

 

(akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor - akaryakıt fiyat formülü) 

akaryakıt fiyatları nasıl belirleniyor akaryakıt fiyat formülü