Hangi ilde nerde ŞARJ istasyonu var? - Harita için tıklayın!

TAKİP ET

Elektrikli araç satışları artıyor. Ancak, şarj istasyonlarının sayısı daha hızlı artıyor. Hızlı artışla birlikte şarj istasyonları Türkiye'nin tamamına yayılmış durumda. Peki, nerde şarj istasyonu var? EPDK'nın kurduğu sistemle bunu öğrenmek çok kolay.

Elektrikli araç satışları artıyor. Ancak, şarj istasyonlarının sayısı daha hızlı artıyor. Hızlı artışla birlikte şarj istasyonları Türkiye’nin tamamına yayılmış durumda. Peki, nerde şarj istasyonu var? EPDK’nın kurduğu sistemle (şarj@tr) bunu öğrenmek çok kolay. 

 

ayrıntılar...

Elektrikli araç satışları artıyor. Ancak, şarj istasyonlarının sayısı daha hızlı artıyor. Hızlı artışla birlikte şarj istasyonları Türkiye’nin tamamına yayılmış durumda. Peki, nerde şarj istasyonu var? EPDK’nın (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) kurduğu sistemle bunu öğrenmek çok kolay. Uygulama üzerinden bakarak, Yeşil şarj istasyonu araması bile yapılabiliyor.

 

Şarj@TR Mobil Uygulama Bağlantı Linkleri için tuklayın (Uygulama haritası)...

Google Play için İndiriniz

App Store için İndiriniz

 

serbest erişim platformu nedir?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK) “Serbest Erişim Platformu-Şarj@TR”  

" 'Serbest Erişim Platformu-Şarj@TR' elektrikli araçlara şarj hizmeti verilen yerlerin soket ve istasyon bazında görülebileceği güncel ve güvenli mobil destek uygulamasıdır. Şarj@TR uygulaması ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan şarj ağı işletmeci lisansı alarak şarj hizmeti veren şirketlerin Türkiye çapında yer alan tüm halka açık şarj istasyonları görüntülenebilmektedir."

 

Şarj istasyon listesi için tıklayın...

 

(şarj hizmeti veren şirketler - türkiye şarj ağı)

türkiye şarj ağı şarj hizmeti veren şirketler