GİB ''Karbon Vergileri İzleme Değerlendirme ve Analiz Müdürlüğü'' çalışıyor...

TAKİP ET

Son günlerin en önemli gündem başlıklarından birisi de 'Karbon ayak izi, karbon vergileri' konusu oluşturuyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bu konuda önemli çalışmalar yapılıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)'de ''Karbon vergileri izleme Değerlendirme ve Analiz Müdürlüğü'' ile, karbon vergileri çalışmalarını sürdürüyor.

GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı)'nın ''Karbon vergileri izleme Değerlendirme ve Analiz Müdürlüğü''  kurduğunu biliyor musunuz? 

 

ayrıntılar...

Son günlerin en önemli gündem başlıklarından birisi de 'Karbon ayak izi, karbon vergileri' konusu oluşturuyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bu konuda önemli çalışmalar yapılıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)'de ''Karbon vergileri izleme Değerlendirme ve Analiz Müdürlüğü'' ile, karbon vergileri çalışmalarını sürdürüyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) Gelir Yönetimi Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürüten ''Karbon vergileri izleme Değerlendirme ve Analiz Müdürlüğü'''ne önümüzdeki günlerde önemli görevler düşecek. Çünkü, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in 'Karbon Vergisi' açıklaması, ''Karbon vergileri izleme Değerlendirme ve Analiz Müdürlüğü'nün'' önemini daha da artırdı. 

 

''Karbon vergileri izleme Değerlendirme ve Analiz Müdürlüğü''

GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı)

'Karbon vergileri izleme Değerlendirme ve Analiz Müdürlüğü'', GİB  Gelir Yönetimi Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürütüyor. 

 

Karbon ayak izi nedir?

Karbon ayak izi ne ne demek?

karbon vergileri - karbon ayak izi

karbon vergilerini izleme müdürlüğü karbon ayak izi nedir