Doğal gaz - petrol ve maden gelirleri aktarılacak - ''Aile ve Gençlik Fonu'' kuruldu!

TAKİP ET

Enerji ve maden kaynakların aktarılacağı ''Aile ve Gençlik Fonu'' kanun teklifi TBMM'de kabul edildi. Fonun en önemli faydalarından birisi de vatandaşların refahına katkı sağlamak olacak.

Aile ve Gençlik Fonu: Enerji ve maden kaynakların aktarılacağı ''Aile ve Gençlik Fonu'' kanun teklifi TBMM'de kabul edildi. Fonun en önemli faydalarından birisi de vatandaşların refahına katkı sağlamak olacak. 

Bakan Bayraktar duyurdu: Bu önemli gelişmeyi, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden duyurduş.

 

''Enerji ve maden kaynaklarımızdan elde edilecek gelirin aktarılacağı Aile ve Gençlik Fonu kanun teklifi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Keşiflerimizle ülkemizin enerji arz güvenliğini sağlamakla kalmayacak, vatandaşımızın refahına da katkı sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın vizyoner önerisi ile gerçekleşen, aile ve gençlere yönelik destekleyici projeler geliştirecek bu fon hepimiz için hayırlı olsun.''

Alparslan Bayraktar - Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı

 

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: ''Kaynağı doğal gaz, petrol ve maden gelirlerimizden sağlanacak olan Aile Gençlik Fonu hayırlı olsun.''

 

(enerji haberleri - enerji ekonomisi)

enerji haberleri Aile ve Gençlik Fonu