Aygaz 100+ Oktan - Yeni...

TAKİP ET

LPG denildiğinde akla ilk gelen marka olan ve otogaz sektöründe de birçok yeniliği gerçekleştiren Aygaz yeni bir imaj filmiyle 100+ Oktan'ı kullanıcıların beğenisine sunuyor. Reklam filminde yeni ürünü Aygaz 100+ Oktan'ın toplumun her kesimi tarafından kucaklandığını vurguluyor. 'Rakkas' şarkısının, filmin müziğine uyarlandığı reklamda Aygaz 100+ Oktan, sürücülerin araçlarından yüksek performans almasına yardımcı oluyor.

Otogaz pazarındaki köklü deneyimi ve LPG sektöründe kurduğu ilk Ar-Ge merkezindeki çalışmalarıyla müşteri odaklı çözümler sunan Aygaz, yeni reklam filminde, toplumun farklı kesimlerinden tüketicilerin Aygaz 100+ Oktan’ı tercih ettiklerine odaklanıyor. Herkesin sevdiği “Rakkas” şarkısının yeniden düzenlendiği reklam filminde Aygaz, herkesi yollara çağırıyor ve “Gazla” dedirtiyor. 

 

Aygaz’ın katkısız otogaz ürünü Aygaz 100+ Oktan, yeni reklam filminde toplumun farklı kesimlerince tercih edilen premium bir ürün olarak öne çıkıyor. Filmde, performans ve tasarruf imkânı sağlayan otogaz ürününün, herkesin hayatına dokunduğu vurgulanıyor. “Aygaz 100+ Oktan ile gazla” mottosuyla, şehirde, ormanda, sahilde, yokuşta, her türlü zorlu yollarda yüksek performans sunan otogaz ürünü, reklam boyunca birbirinden dinamik sahnelerle izleyicileri coşkulu yolculuklara ortak ediyor. 

Yönetmen Ali Ardıç’ın yönettiği filmin yapımcılığını Kala Film üstlendi. We İstanbul reklam ajansının kreatif önderliğinde çekildi.

Aygaz 100+ Oktan’ın imaj filmi TV/Radyo/Dijital/SM/Tiktok gibi tüm mecralarda izlenebiliyor. 

 

Künye

Reklamveren: Aygaz

Reklamveren Temsilcileri: Serkan Ermanlı, Kaanhan Yeşilyaprak, Ayşe Bozkurt, Özüm Özgenç, Neslişah Gülcan, Zeynep Küçükdere Gülmez, Feyzanur Aydemir

Reklam Ajansı: We İstanbul

Kurucu Ortak: Ayşe Aydın & Taflan Yörük

Kreatif Direktör: Uğur Sönmez & Asil Yıldız

Kreatif Entegrasyon Direktörü: Serhat Varan

Kreatif Grup Direktörü: Alper Karan & Mustafa Hayit

Yaratıcı Ekip: Sedat Potur, Murat Oğuz Küçükada, Irmak Hatipoğlu

Müşteri İlişkileri Lideri: Çiğdem Uyar

Müşteri İlişkileri Ekibi: Emre Çırganiş, İrem Altundal

Strateji Planlama Direktörü: Merter Balcı 

Stratejist: Oğulcan Çoşar 

Prodüksiyon Direktörü: Uğur Egemen İres 

Prodüksiyon Ekibi: Erdem Oflaz, Hilal Altın 

Sosyal Medya Ekibi: Samet Yüce, Pınar Kılıç, Batuhan Ayvaz

Grafik Tasarım: Emin Can Sayar, Halil Öter 

Yönetmen: Ali ARDIÇ

Yapım Şirketi: KALA Film

Müzik: Mono Jingles

 

Benzin mi LPG mi? - Hangisi tasarruflu?

Benzin ve LPG - Hangisi karlı? Kendiniz hesaplayın...

 

lpg otogaz pazarı

lpg otogaz pazarı