Avrupa'nın ENERJİ Odaklı En Büyük Etkinliği!

TAKİP ET

EIT InnoEnergy tarafından düzenlenen, Avrupa'nın enerji odaklı en büyük networking etkinliği olan The Business Booster, 'Ekonomik Büyüme, Jeopolitik Direnç, Temiz Enerji Dönüşümü - Çıkmaz mı Fırsat mı?' teması ile, 16-17 Ekim tarihlerinde Barcelona'da gerçekleşecek.

EIT InnoEnergy tarafından düzenlenen, Avrupa’nın enerji odaklı en büyük networking etkinliği olan The Business Booster, her sene farklı bir tema üzerinden ilerleyen ve bu konuda çok sayıda panel, atölye ve teknoloji konuşmalarına sahne olan uluslararası bir etkinliktir.

Bu sene, 16-17 Ekim tarihlerinde Barcelona’da gerçekleşecek The Business Booster 2024’ün teması “Ekonomik Büyüme, Jeopolitik Direnç, Temiz Enerji Dönüşümü - Çıkmaz mı Fırsat mı?” olacak. Ayrıca, 150’den fazla sürdürülebilir enerji startupının tek bir çatı altında toplanacağı bu iki günlük etkinlikte, diğer katılımcılarla birebir toplantı yapma ve networking imkanlarına da sahip olacaksınız.

Geçtiğimiz sene, ilk kez Türkiye’den bir şirket de The Business Booster’da bir panele ev sahipliği yaptı. Sabancı Holding yeşil inovasyonların finansmanı konusundaki nüansları ele alan “Sermaye: Yeşil İnovasyonlar ve İhtiyaç Duyulan Endüstri için Yeni Bir Finansman Yöntemi” başlıklı bilgilendirici bir panel düzenledi. Panelin amacı, hem kamu hem de özel yatırımları sürdürülebilir projelere yönlendiren iş birlikçi çözümleri tartışmaktı.

Enerji Ekonomisi

The Business Booster Temiz Enerji Dönüşümü