Arçelik üretti - ''GÜNEŞ enerjisi ile çalışan sırt çantası - Taşınabilir güneş paneli...''

TAKİP ET

Güneş enerjisinin her yerde; elektrik (enerji) ihtiyacını karşılamaya yönelik pratik çözümler sunması, güneş enerjisine ilgiyi artırıyor. Yerli şirket Arçelik'te bu ilgiyi dikkate alarak, ''telefon şarjından aydınlatmaya, buzdolabından televizyona'' günlük hayatta en çok kullanılan ürünlerin elektrik ihtiyacını karşılamak için ''seyyar güneş panelleri'' üretmeye başladı.

Arçelik pratik güneş enerjisi ürünleri!!

Solar Sırt Çantası.

Katlanır Solar Pad Taşınabilir Güneş Paneli.

Katlanır Solar Çanta Taşınabilir Güneş Paneli.

 

ayrıntılar...

Güneş enerjisinin her yerde; elektrik (enerji) ihtiyacını karşılamaya yönelik pratik çözümler sunması, güneş enerjisine ilgiyi artırıyor. Yerli şirket Arçelik'te, bu ilgiyi dikkate alarak, ''telefon şarjından aydınlatmaya, buzdolabından televizyona'' günlük hayatta en çok kullanılan ürünlerin elektrik ihtiyacını karşılamak için ''pratik-seyyar güneş panel ve ürünleri'' üretmeye başladı. 

 

İŞTE,

Arçelik enerji çözümleri... 

- Enerji Depolama Sistemleri: Arçelik’in sunduğu SunJunior Enerji Depolama Sistemleri ile tüketiciler; güvenilir ve uzun ömürlü lityum demir fosfat bataryaları ister şebekeden ister güneş panellerinden şarj ederek ihtiyaç anında kullanabiliyor.

- Elektrikli Araç Şarj İstasyonları: Arçelik’in ürettiği Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ile de tüketiciler, elektrikli araçlarını 7,4 kW ve 22 kW kapasiteli Arçelik by WAT Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ile şarj ederek, sadece karbon ayak izlerini azaltmakla kalmıyor, fosil yakıt masrafını ortadan kaldırarak bütçelerinde tasarruf sağlıyor. 

- Tüketiciler güneşten üretilen DC (doğru akım) elektriği, AC (alternatif akım) elektriğe dönüştürme: Arçelik Inverter’lar ile tüketiciler güneşten üretilen DC (doğru akım) elektriği, AC (alternatif akım) elektriğe dönüştürüp düzenleyerek güvenli bir kullanım sağlayabiliyor ve evlerindeki tüm enerjinin üretim ve tüketim dengesini izleyip, kontrol edebiliyor.

- Isı pompaları: İklimlendirmede doğa dostu Arçelik Isı Pompaları evlerde hem ısıtma ve hem de soğutma ihtiyacını karşılıyor.

- Solar UPS’ler: Arçelik’in ürettiği solar UPS’ler elektrik kesintisi anında devreye girerek cihazların elektrik kesintisine maruz kalmasını engelliyor ve bu sayede cihazlar kesintisiz olarak çalışmaya devam ediyor.

 

-Arçelik yenilenebilir enerji haberini okumak için tıklayın...

Yenilenebilir ENERJİ için Arçelik TIR'ı yola çıktı!

 

(solar güneş enerjisi pratik tüketici ürünleri)

 

 

solar pratik tüketici ürünleri güneş enerjili çanta taşınabilir güneş paneli